مشاوره حقوقی رایگان - سند ازدواج

سلام ما سال 86 وام ازدواج گرفتیم ومقداری از اقساط رو پرداخت و مابقی رو ضامن تا آخرپرداخت کرد بانک نقل مکان کرده نمیدونم کجا تا الان برای گرفتن سند اصلی ازدواج نرفتم بانک به نظرشما چی کارکنم آیا مدارکم پیش بانک هست و یا این که بانک سند ازدواج رو میتونه بدون اطلاع وام گیرنده بده یا تو خود بانک میمونه.برای گرفتنش چطور اقدام کنم.بانک ملت بوده.ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مدت زیادی گذشته اما به شعبه مرکزی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید اقساط وام تسویه حساب گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد از اتمام اقساط تشریف ببرید شعبه مرکزی

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. آدرس جدید را از سرپرستی بانک مربوطه یا بانک مرکزی استعلام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری به شعبه سرپرستی بانک مراجعه بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پیگیری نمایید ببینید شعبه مربوطه به کجا منتقل شده است