مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در دور زدن

جناب اگر یک ماشین در حال دور زدن باشه و در حین اینکه هیچ ماشینی رویت نشود یهویی یه ماشین که سريعا میخواد دور بزنه از سمت چپ ماشینی که درحال دور زدن بود دور بزنه گلگیر سمت چپ ماشین درحال دور بزند بغل درب شاگرد ماشین ک سريعا قصد دور زدن داشته اصابت کنه مقصر تصادف کیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر بر اساس کروکی با افسر پلیس است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به نظر می‌رسد ماشینی که در حال دور زدن بوده بدون توجه به جوانب و اطراف و نیز گردش به طرز غلط مقصر باشد، علی ایحال شرایط و محل وقوع حادثه در تعیین مقصر موثر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در خصوص مقصر تصادف در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش حقوقی نمی‌باشد افسر راهنمایی مقصر و میزان آن را مشخص می‌کند