مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ناشی از تصادف خودرو

با سلام و احترام
پدر بنده راننده خودرو کامیونت خاور متعلق به شرکت صنایع غذایی سرشار هستند
هنگام برگشت به شرکت در ابتدای شهرک صنعتی نصیر آباد دو دستگاه خودروی نیسان باری در ورودی شهرک صنعتی متوقف بودند و کابل بکسل بندی را از نیسانی به نیسان دیگر جهت کشیدن و محکم نمودن بار بدون هیچ گونه علائم هشدار دهنده ای متصل کرده بودند ، که منجر به برخورد خودروی خاور به کابل بکسل بند هنگام ورود به شهرک صنعتی شده و خساراتی را به خودروی خاور وارد نموده است.
خسارات وارده در قسمتهای : هر دو ستون جلوی خودرو و خراشیدگی روی شیشه جلو ، شکستن قسمتی از سمت چپ جلو پنجره خودروی خاور می باشد .
طی گفتگوی فی مابین هر دو راننده ، راننده نیسان کارت خودرو و تلفن تماس خود را به راننده خاور داده و بیان نموده طی روز اینده با وی تماس بگیرند تا خسارت خودرو را شخصاً پرداخت کند.
اما طی تماس با راننده نیسان ، ایشان از پرداخت خسارت امتناع نموده و خود را مقصر خسارت وارده نمیداند ...
با توجه به این که خودروی خاور متعلق به شرکت میباشد طی بازدید کادر فنی شرکت از خودرو خاور ، راننده را موظف به پرداخت خسارت و تعمیر نواحی اسیب دیده خودرو می دانند.

حال چگونه میتوان خسارت وارده را از راننده نیسان که مسئول خسارت وارده به خودروی خاور هست ، مطالبه نمود .؟

با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تامین دلیل کنید تا خسارت توسط کارشناس دادگستری برآورد شود و سپس بر مبنای آن دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست طرح دعوی حقوقی در دادگاه کنید ودرصورتیکه کارشناس تصادفات ایشان را مقصر اعلام کند، خسارت قابل مطالبه است. بدوا تامین دلیل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می‌بایست تامین دلیل شود طی نظریه کارشناسی می‌بایست مشخص شود و بعد از آن خسارت و افت و سایر هزینه‌ها از طریق مرجع محترم قضایی قابل مطالبه می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل کنید و بر اساس آن میتوانید از مقصر مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکایت نمایید
و باید توسط کارشناس رسمی کروکی تنطیم گردد تا مقصر و میزان تقصیر تعیین گردد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید میتوانید در ابتدا تامین دلیل کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

از طریق شکایت به دادسرا و تقاضای نظریه کارشناس