مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجویز ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید
دادخواست ازدواج مجدد دادم رای بدوی صادر شد و حکم به تجویز ازدواج بنده رو داد.
اگه زوجه به رای اعتراض بزنه و بگه تمکین میکنم چی میشه؟
اگه قصدش فریب باشه و فقط به خاطر اینکه دادخواست من رد بشه بگه تمکین میکنم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

چون در زمان دادخواست عدم تمکین اثبات شده قاعدتا دادگاه به ادعای او توجه نمیکنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با صدور گواهی نشوز ازدواج مجدد محقق شده است و با دادخواست اجازه دادگاه در قالب حکم اعلامی صادر خواهد شد و تمکین زوجه تاثیری نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً به این صورت نمی‌باشد چون زمانی که شما خواسته خود را مطرح کرده‌اید عدم تمکین ایشان در دادگاه اثبات شده است اما این را مد نظر داشته باشید اگر زوجه بعداً ادعای تمکین نماید و درخواست تمکین نماید موظف هستید برای او منزلی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی به این ادعا توجه نمی‌کند و مجوز میدهد چون همسر شما ناشزه محسوب میشود

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

در تاریخ تقدیم دادخواست شما محق بودید لکن به ادعای زوجه در این باب توجه نخواهدشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رای تمکین قطعی شده و بعد اذن ازدواج گرفتید نمیتواند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حکم عدم تمکین قطعی وی دارای اعتبار می‌باشد