مشاوره حقوقی رایگان - صلح و وکالتنامه

سلام.من دوسال پیش منزل مسکونی که بابت مهریه ام بود را با اصرارایشون به همسرم وکالت بلاعزل دادم.چون ترس ازفروش ازطرف ایشون داشتم یکسال بعد به. برادرم صلح کردم.بعد متوجه شدم ایشون منزل را باماشین معاوضه کرده.ایا میتونم از طریق صلحنامه خانه را برگردانم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر تاریخ صلح نامه مقدم بر تاریخ معاوضه ماشین باشد بله این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منظور شما از ایشان همسرتان است با برادرتان ؟ باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر صلح نامه رسمی باشد متصالح مالک محسوب می‌شود
و انتقال قابل ابطال است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تاریخ صلح نامه مقدم بر عقد معاوضه باشد امکان بازگرداندن خانه وجود دارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازبه بررسی میباشد.آنهم صرفا درصورتیکه صلح نامه قبل از معاوضه باشد.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر صلح شما به برادرتان قبل از معاوضه بوده میتوانید معاوضه را باطل نمائید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق ضرورت دارد اسناد و مدارک شما مورد مطالعه قرار گیرد