مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارفرما

سلام من در شرکتی کار میکردم ماشین مال خودم بود وراننده اش هم خودم‌ به مدت 9 ماه بعد نامه پایان کار بردم‌ بیمه
بیمه 9 میلیون از من گرفته بابت مفاصا حساب من مفاصا حساب گرفتم ولی هم کارم مثل من‌بوده حتی یک ریال پول نداده
میشه توضیح بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به ارگان مربوطه مراجعه نمایید علت را جویا شوید اگر کاری خلاف قانون صورت گرفته است می‌توانید از طریق مراجع محترم قضایی موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.
اگر شاهد اقدام خلاف قانون ارگان مربوطه بودید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوای متناسب کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پیگیری کنید چنانچه تخلفی بود شکایت کنید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

به مراجع مربوط مراجعه ودر فرض تخلف از طریق مراجع قانونی قابل پیگیری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از ارگان مربوطه پرسش کنید تا علت آن را جویا شوید در صورتی که �ت قانونی نداشته باشد می‌توانید اعتراض بزنید برای برگرداندن مبلغ و اگر اعتنا نکردند طرح شکایت کنید