مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و خانواده

زن من داخل برگه ای با دستخط خودش نوشته و امضا و اثر انگشت زده که سرپرستی بچه‌ها را قبول میکنم و تا زمانی که در کنارشان هستم تمام و کمال سرپرستی این دو فرزندم را بر عهده میگیرم.من چگونه و چطوری به استناد این برگه حضانت و سرپرستی و مخارج بچه‌ها را به او بسپارم و در ضمن در ادامه هم نوشته قطعه زمینی در فلان جا را بنام ایشان میزنم.چون حق بچه‌ها رو گرفته باید خرجشون و بکشه ولی متاسفانه دادگاه حضانت و به من داده و من خرج میکشم.منتظرم.سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مورد حضانت فرزند ، دادگاه با توجه به سن فرزند و رعایت مصلحت فرزند و شرایط والدین تصمیم خواهد گرفت

و نگهداری و سرپرستی از فرزند تکلیف والدین است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اطهارنامه بزنید و اگر حضانت را نپذیرد چون زمین در قبال حضانت بوده توافق را باطل کنید و زمین را پس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت صرفاً یک حق نیست بلکه یک تکلیف نیز می‌باشد و دادگاه خانواده با رعایت مصلحت طفل، حضانت را به یکی از والدین می‌سپارد و توافق بین والدین در این امر مثمر ثمر نخواهد بود.
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از 7 سالگی تا سن بلوغ، حضانت بر عهده پدر است و بعد از سن بلوغ، این فرزند است که تصمیم می‌گیرد که با پدر خود زندگی کند یا با مادر خود زندگی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قطعنه زمین در برابر قبول حضانت بوده و همسر شما الان حضانت را قبول نمیکند میتوانید زمین را پس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این نوشته اعتباری ندارد و شما به عنوان پدر مکلف به پرداخت نفقه فرزندان خود هستید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه با توجه به سن فرزند و رعایت مصلحت فرزند و شرایط والدین تصمیم خواهد گرفت

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

حضانت با پرداخت نفقه متفاوت هست ، و پرداخت نفقه در هر صورت به عهده پدر هست

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درودحضانت باید بررسی شود اما نفقه با شما است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت از نظر قانونی هم حق است و هم تکلیف شما نمی‌توانید از تکلیف قانونی خود سر باز زنید