مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه خودنوشت

با سلام ، دادگاه وصیت نامه خود نوشت پدرمان که با خط . امضای خودش تهیه کرده و به جا گذاشته است را به جهت نداشتن تاریخ روز و ماه و سال نپذیرفت ، و در مورد وراثی که آن وصیت نامه را قبول نداشتند تنفیذ نگردید و عملا حق موصی در وصیت به یک سوم ماترک اعمال نگردید . آیا
چنین حکمی از سوی دادگاه درست است ، و قابل اعاده دادرسی با توسل به ماده 477 است .

پاسخ ها :

وصیت نامه خودنوشت وصیت یک سوم اموال وصیت نامه اعاده دادرسی با اعمال ماده 477 اعاده دادرسی