مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام. بنده سال 92 از همسرم جدا شدم و ایشون هرچی داشتن و قبل جدایی به نام خواهرشون کرده بودن فقط یک خط و شش میلیون پول توقیف کردم که قاضی محترم 6می لیون با خط و پیش قسط تعیین کردن و ماهیانه یک ربع سکه که هم اکنون در سال 402هستیم فقط یک عدد ربع سکه به من دادن اونم چون به خاطر قاچاق زندان بودن نامه زدن اولیشو خواهرشون آوردن دادگاه دادن حال مجددا ایشون در زندان هستن و نمی‌دونم چنتا ربع سکه شده تا به الان میخواستم بدونم برم اجرای احکام و مجددا به زندان نامه بفرستن آیا تا به حال چند تا رو که ندادن و باید بیارن دادگاه بدن تا آزاد بشن ؟ یا میتونن خواهرشون تقسیط کنه ؟ یا بگن نداره و ندن چی میشه میتونن؟چون خیلی زرنگ هستن و پولدار ولی هیچی به من و پسرم تا به حال جز یه سکه و شش میلیون و خط توقیفی ندادن ممنون میشم راهنماییم کنید .. سپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید اقساط معوق را پرداخت نمایند. مگر دادخواست اعسار مجدد دهند و درصورت پذیرش طبق رای اعسار جدید عمل میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اقساط عقب افتاده را مطالبه نمایید خواهر ایشان سمت ندارد و نمی‌تواند درخواست تقصیر نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست پرداخت اقساط معوقه را نمایید و باید اقساط معوقه پرداخت گردد
و زوج میتواند دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید موضوع را از طریق شعبه پیگیری کنید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

در هر حال محکوم علیه میتواند دادخواست اعسار مطرح کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری به شعبه اجرای احکام مدنی مربوطه مراجعه بفرمائید و مجدداً پرونده را به جریان بیاندازید.
زوج موظف است که اقساط معوقه را پرداخت کند و همچنین می‌تواند دادخواست اعسار نیز مجدداً مطرح بنماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میشود موضوع را از طریق وکیل دادگستری پیگیری بفرمایید