مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

با سلام
قطعه زمینی چندین سال قبل خریداری شده به صورت وکالتی، شخص خریدار متاسفانه فوت شدن، خود وکالتنامه گم شده و وراث نمیدونن کدوم محضر خونه صادر شده آیا راهی هست بفهمن کدوم محضر بوده یا باید تمامی محضرهای شهر رو دونه دونه مراجعه کنن؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در ابتدا خدمت شما عرض کنم وکالت‌نامه دلیل بر مالکیت نمی‌باشد همانطور که از نام او پیداست وکالت است اما اگر قراردادی بوده باشد می‌توانید به آن استناد کنید و از دادگاه محترم تقاضای استعلام داشته باشید

اگر صرفاً به دنبال وکالت‌نامه هستید می‌توانید به کانون مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید به کانون کارشناسان رسمی مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثبت من با رمز و شناسه تصدیق استعلام سند بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.
اگر قابل استعلام نبود باید از تمام دفترخانه استعلام بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شناسه تصدیق دارید از طریق سامانه ثبت من نسبت به استعلام اقدام کنید.
اگر شناسه تصدیق ندارید یا از طریق کانون سردفتران میتوانید پیگیری کنید یا از طریق اداره ثبت اسناد و املاک میتوانید اقدام به پیگیری بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت که دلیل مالکیت نیست اگر قرارداد دارید با آن اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه ثبت من یا مراجع اداره ثبت اسناد موضوع پیگیری شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به ثبت اسناد مراجعه کنید بدوا. درصورت پیدا نشدن،که چون وکالت است احتمالش هست. باید تمام دفترخانه هارا پرس وجو کنید.