مشاوره حقوقی رایگان - توهین از طریق پیام صوتی

برادرشوهردخترم درپیام صوتی به دخترم که برای طلاق اقدام نموده به دخترم ومن وپدرم که درقیدحیات نمیباشندتوهین کرده اندایامن بایدشکایت کنم یادخترم ومجازات آن چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
هر کسی که مخاطب توهین قرار گرفته است می‌توانید شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

اگر مخاطب شما را قرارداده شما نیز همراه دخترتان می توانید برای شکایت اقدام کنید مجازاتش جزای نقدی حداقل از شش میلیون تومان در نظر بگیرین البنه اگر قذف باشدشلاق دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان توهین به اشخاص عادی قابل پیگیری است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به هر شخصی که توهین شده آن شخص امکان شکایت دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر شخصی که مخاطب توهین است میتواند نسبت به شکایت توهین و فحاشی اقدام کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام همه افرادی که مورد توهین قرار گرفته‌اند می‌توانند طرح شکایت نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر دو شما که توهین و فحاشی منتسب به شما می‌باشد شکایت خود را طرح نمایید