مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ

سلام
آپارتمانی 10 واحدی که شارژ ساختمان آن به صورت یک مبلغ ثابت و یک مبلغ بر اساس نفر محاسبه می‌شود، یک واحد مالکی میباشد که در ایران سکونت ندارد، و در طول سال شاید یکماه باشند، آیا در ماه‌های که نیستند شارژ ثابت، یانظافت به ایشان تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شارژ ساختمان مثل تعمیرات و نگهداری آسانسور و ... باید پرداخت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما شارژ ثابت و غیر ثابت نداریم یک شارژ داریم و زمانی هم که شخص حضور ندارد می‌بایست بپردازد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

به طور کلی هزینه هایی که برای نگه داری ساختمان صرف میشه باید پرداخت بشه.