مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط وجه چک

باسلام
بنده چکی به مبلغ 230تومان به این شرح درمتن : دروجه اقای (سازنده ) بابت پرداخت قسمتی از ثمن واحدپیش خرید 85 متری ط 5 اقای ( شخص آشنا ) صادر کردم و ایشون هم چک روبه طرف سازنده داد. درسررسید چک برگشت خورد وسازنده هم بااقدام قضایی ازطریق محاکم حقوقی حسابامو بست و .... دادخواست تقسیط دادم بطرفیت محکوم له که شخص سازنده ست.
اما این شخصی که چک رو من بخاطرشون دادم و65م تامین وجه چک هم باایشون بوده نریخته بحساب و حالا هم قرارداد پیش فروشش روفسخ کرده باطرف سازنده باشدیدترین تهدیدای پیامکی منو بسته به تهدید که پول منو ندی فلان وبهمان میکنم و چون قراردادمن فسخ شده پولمو یکجامیخوام و منم چون محکومیت مالی دارم ودادخواست تقسیط دادم بطرفیت سازنده باوجود نداشتن سمت درپرونده من چطورمیتونم پاسخگوی مزاحمتای ایشون باشم . به اعسارمن هنوز رسیدگی نشده و شاکی هم باوجودفسخ هنوز رضایتی روی پرونده نزاشته ولی رو به طرف خریدار داده
چیکارباس بکنم ؟ایا به تقسیط من بااین شرایط رسیدگی میشه ؟
رجبی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تقسیط را دادگاه رای میده شماباید اعسار بدین وثابت کنید