مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سرقتی

سلام بنده سال 99 یک خودرو از شرکت ایرانخودرو به اسمم در اومد بعد از واریز وجه و دریافت خودرو خودرو رو دادم به برادرم برلی امرار معاش چون نداشت بعد از حدود دو سال خورده ای با جرو بحث به زور ماشینو رو پس گرفتم دقیقا صبح که تونستم پس بگیرم غروب همان روز ماشینمو دزدیدن منم اعلام سرقت کردم بعد از یک هفته ماشینمو کلانتری گرفته که زن داداشم داخلش بوده ماشین رو بردن پارکینگ الان برادرم ادعا کرده که ماشین رو از من خریده و پولشم پرداخت کرده
من باید چه کار کنم به غیر از اعلام سرقت کردن ماشین
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. با توجه به اینکه مدارک و سند خودرو بنام شماست نیازی به اقدام دیگری از سوی شما نیست و برادرتان اگر ادعایی دارد باید اثبات نماید. از آنجاییکه رسیدگی به ادعای ماکلیت ایشان در صلاحیت دادگاه کیفری نیست باید ادعای ایشان در دادگاه حقوقی اثبات یا رد شود تا دادگاه کیفری متناسب با آن رای مقتضی صادر نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برادر شما باید ادعای خود را اثبات نماید و مالکیت ایشان باید ثابت گردد
و

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

مدعی باید ادعایش را ثابت کند دردعوای مطروحه حاضر و تقاضای استعلام کنید چراکه درصورت خرید باید پرینت واریزی واگرنقدا پرداخت کرده رسید یا شاهد عینی که درحین معامله بوده ارائه دهد، بهتراست به دفتروکیل مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ادعای خود را اثبات نماید و مالکیت ایشان باید ثابت گردد