مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام خلاصه میگم وقتتون رو نگیرم
متاسفانه به یکی از شرکت های دزد ارز دیجیتال برخوردم و 5 تومن برای واریز کردند ازشون خواستم مدرک شناسایی بدند و یه مدرک تقلبی ارسال کردند و متوجه شدم بهشون گفتم شروع کردن به فحش دادن
و اینکه از من احرازهویت خواستند که عکس سلفی همراه با کارت ملی و کارت بانکی گفتند ارسال کنم که کردم میخواستم بدونم سواستفاده میتونند بکنند اگر اره باید چیکار بکنم که جلوگیری بکنم و اینکه گفتند که مدارکم رو میفروشند لطفا جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نسبت به سوزاندن کارت بانکی اقدام کنید. مدارک ومستندات ارسالی را بصورت اسکرین و… نزد خود نگه دارید. تا درآینده اگر مشکلی پیش آید بتوانید دفاع کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله محتمل است که مورد سوء استفاده قرار بگیرد بهتر است علاوه بر اینکه به پلیس فتا اعلام می‌نمایید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید