مشاوره حقوقی رایگان - عدم استعلام از شهرداری

مادرم بی خبر از پدرم مبایعه نامه گرفته و بدون استعلام یا همون بلامانع از شهرداری رفته سند زده آیا این کار خلاف در سند زدن هستش یا نه؟ یعنی شروع سندگرفتن که ازشهرداری شروع میشه نه خودش ونه اداره ثبت ازشهرداری استعلام نگرفته. ممنون میشم آیا خلاف حساب میشه یانه. تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
سند صادره صحیح است ولی تمام هزینه های شهرداری ، بعدا از انتقال گیرنده اخذ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست.
اگر غیر قانونی سند گرفته باشد می توانید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد این امکان‌پذیر نیست شخصی که سند به نام او است بتواند سند را به نام خود منتقل کند مگر اینکه از مالک آن اجازه داشته باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر اشتباه نیست ولی هزینه ها را باید بپردازد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از مباینامه گرقته مشخص نیست اگر منظور شما این است که به زور و جبر و قوه قاهره این معامله صورت گرفته بحثی دیگر است ولی اگر این موارد نبوده و بیع صحیح است اینکه خریدار به از مالکیت خود چه اقداماتی در شهرداری برای گرفتن سند یا استعلامات لازم انجام میدهد ربطی به فروشنده ندارد چرا که یک رویه اداری است و خدشه ای هم به معامله وارد نمی‌کند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است