مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن ملک بنام خانم

سلام.. بنده ملکی خریداری کردم با قولنامه و بعد ازیک سال محکومیت مالی شدم و از ترس اینکه ملک از دستم بره قولنامه کردم بنام همسرم که مبلغ قید شدو پاییین قولنامه نوشته شد سه دانگ بابت مهریه و نفقه سه دانگ برای فرزندان که به سن قانونی نرسیدند... خانم حق خرید و فروش ندارد و موقع فروش باید شوهر حضور داشته باشد و خانم فقط حق تعمیرات و اجاره دارد##الان خانمم من را از منزل بیرون کرده و مهریه گذاشته اجرا میگه خانه مال خودمه ایا این حق را دارد و من میتوانم هر شش دانگ یا سه دانگ را پس بگیرم همه مدارک پیش من است حتی همون یک نسخه قولنامه،،، با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است. درحالت کلی امکان طرح دعوی وجوددارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که نسخه ای از قرارداد ندارد شما مالک هستید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. همسرتان برای ادعای مالکیت خود باید ادله و مستندات داشته باشد در صورتیکه قولنامه تنظیمی در ید شماست و ایشان به آن دسترسی ندارد و نسخه دیگری موجود نیست لذا ایشان ادله ای در اثبات مالکیت خود ندارد. اگر قولنامه را در دفتر املاک تنظیم کرده باشید ایشان میتواند به از طریق سامانه املاک به قرارداد دسترسی داشته باشد. در فرضی که قولنامه در ید ایشان باشد فقط نسبت به سه دانگ میتواند ادعای مالکیت داشته باشد و البته در مطالبه ی مهریه ای که ایشان کرده است شما میتوانید به میزان سه دانگ خانه را تهاتر کنید.