مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین روستایی

با سلام و خسته نباشید

ما خانه ای در روستامون داشتیم که از سال 1360 پدرم ساخته بود و در ان زندگی می کردیم من حدودا 4 سال پیش این خانه را خراب کردم و قصد ساخت خانه جدید را داشتم متاسفانه یکی از اقوام ممانعت کرده و میگه که زمین قبلا مال پدر بزرگ من بوده و پدر بزرگ ایشان سال 1350 از ابن روستا رفته دوتا اتاقم داشته و مخروبه شدن الان نیستش حتی جای اتاقا هم مشخص نیست حالا ما از سال 60 خونه داشتیم و ایشون الان ممانعت میکنه و قصد بحث و دعوا دارد ایا من شکایت بکنم نتیجه ای می گیرم؟
روستامون هم شاهدن که ما خونه داشتیم
روستا طرح هادی ندارد
توی روستا همگی عمو زاده هستیم از فامیل اونم کسی نیست
لطفا راهنمایی کنید دو بار الان نوشتم پاسخی ندادین ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح دعوی کنید. درصورتیکه ایشان مدارکی دارند بایستی ارائه و اثبات نمایند. که احتمال نتیجه گرفتن ایشان با کیفیتی که فرمودید کم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید