مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر

سلام خسته نباشید من حدود دو سال در یک شرکت نظام مهندس ابدارچی بودم ک الان حقوق منو نمیدن و امروز و فردا میکنن الان حدود 35 میلیون تومان پول میخوام از کارفرما ولی نمیده منم قرداد با ایشون ندارم چطوری میتونم پولمو بگیرم
بیمه نداشتم
کار سنگین و جابه جایی بار میکردم
حتی تهمت سرقت بهم زدن
لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار شکایت مناسب طرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به تهمت تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
لکن
نسبت به، رابطه کاری
اگر کارگر بودن محرز شود، حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره کار قابل شکایت است. نیازی به قرارداد نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا باید ادله محکمی جهت آنکه �ا کارگر و ایشان کارفرما بوده‌اند داشته باشید و سپس اداره کار طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج شما جاری شده و قانونی می‌باشد اما برای ثبت آن می‌توانید دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
و شما باید ابتدا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید و در سامانه روابط کار ثبت نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید