مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت ازدواج دائم

من حدودا 9 که عقد کردم ولی همسرم ازدواجمون رو رسمی نمیکنن با توجه به اینکه به خانوادم قول دادن که در صورت حل پاره ای از مشکلاتشون اقدام میکنن
من چکار کنم الان به نظرتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید دید صیغه محرمیت جاری شده است و گرنه وعده ازدواج الزام جهت ایجاد علقه زوجیت نیست.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید در دادگاه اقدام به طرح دعوی جهت الزام ایشان به ثبت واقعه نکاح نمایید.

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

سلام دادخواست ثبت واقعه ازدواج مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

امکان اقامه دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح وجود خواهد داشت ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج شما جاری شده و قانونی می‌باشد اما برای ثبت آن می‌توانید دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میتوانید دادخواست الزام ب ثبت واقعه نکاح ٹبت نمایید. و با مدارکی ک دال بر محرمیت دارید زوجیت را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ثبت واقعه ازدواج به طرفیت همسر خویش را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات وقوع عقد و الزام به ثبت. ضمنا جریمه نیز خواهند شد( عدم ثبت ازدواج دایم جرم است)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادگاه الزام به ثبت ازدواج نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ثبت نکردن واقعه ازدواج جرم است در صورتی که همسر شما ازدواج ازدواج شما را به ثبت نرساند می‌توانید علیه ایشان هم شکایت کیفری مطرح نمایید و هم دادخواست الزام به ثبت واقعه ازدواج در دادگاه خانواده مطرح نمایید