مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مدار بسته همسایه بر روی دیوار ملک

سلام.وقت بخیر.ببخشید روبروی خانه ما آرایشگاهیست که چندتا دوربین اطراف آرایشگاه نصب است و همه دوربین ها مربوط به آرایشگاه است.یکی از این دوربین ها روی دیوار ماست.ما تازه این خونه رو خریدیم و نمیدونم از صاحب خانه قبلی بابت نصب دوربین روی دیوارشان اجازه گرفته یا نه؟ با این اوصاف من میتونم بابت نصب بودن دوربین روی دیوار خانه ما ازش کرایه بگیرم و یا حتی بگم دوربینو بر داره؟چون یکم داره اذیت مون میکنه و هروقت توی محل دزدی یا اتفاقي افتاده اصلا فیلم دوربین هاشو ب پلیس نداده!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکردند می توانید دا‌دخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی درخواست نمایی تا دوربین را از روی دیوار شما بردارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید درخواست کنید که دوربین‌ را از دیوار ملک شما بردارند.