مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مسدودی حساب بانکی

سلام کسی از بنده شکایت کرده و تامین خواسته زده و جزحساب هام تمامی سهام های داخل بورس ایران هم مسدود کرده که با ریزش سهام نزدیک 30میلیون ضرر کردم و پرونده به علت نداشتن مدارک کافی شاکی مختومه شد الان ضرر منو به چه طریق از شاکی میتوان گرفت؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درصورت پرداخت خسارت احتمالی توسط شاکی میتوانید مراتب را به دادگاه صادرکننده تامین اعلام کنید. ودرصورت عدم تودیع خسارت احتمالی امکان طرح دعوی مطالبه خسارت حقوقی در صورت اثبات برای شما فراهم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید و خسارت خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست اقامه نمایید و بررسی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی درخواست نمایی تا دوربین را از روی دیوار شما بردارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری، خسارات برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناس، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را به ثبت برسانید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... می توانید دعوی مسوولیت مدنی طرح کرده و خسارات وارده و مستقیم را مطالبه نمایید