مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم دیسک کمر

سلام
من در تاریخ 7 آبان1402 در دومین جلسه شورا حاضر شدم و رای به معافیت دائم داده شد در صورت تایید شورا عالی پزشکی
مشکل بنده دیسک کمر از نوع اکستروژن هست.
آیا امکان این هست که معاف نشود؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود کمیسیون پزشکی تصمیم میگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دیسک کمر از نوع اکستروژن می‌بایست عمل لامینکتومی انجام دهد برای معافیت دائم مقاله سیر تا پیاز معافیت در همین سایت دادراه قرار داده‌ایم مطالعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره تلفنی هماهنگ کنید