مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رای دادگاه تجدید نظر

با سلام و احترام
احتمال تغییر رای در دادگاه تجدید نظر چقدر است؟ با سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نقض حکم بدوی بستگی به نحوه دفاعی است که در مرحله تجدیدنظر به دادگاه تجدیدنظر ارائه می‌شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به پرونده، دفاعیات، مدارک ومستندات و تشخیص دادگاه دارد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بستگی به لایحه و ادله و نحوه اثبات دارد. اصلا قابل پبش بینی بدون بررسی نیست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد اگر دادگاه بدوی دفاعیات شما را توجه نکرده یا صلاحیت رسیدگی نداشته باشد و موارد دیگرنقض میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وضعیت نظام وظیفه‌تان مشخص شده باشد می‌توانید با مراجعه به پولیس به اضافه 10 درخواست دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رای دادگاه تجدید نظر قطعی است و تغییر نمیکند