مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری در صورت ترک کار

با سلام و خسته نباشید
همسر من تو فروشگاه کار میکردن که به علت ایستادن زیاد دچار واریس پا شدن که دکتر ایشون گفتن باید از ایستادن زیاد. پرهیز کنید که چند بار به کارفرما گفتن که سرکار بشینن یا شغلش عوض کنن که هیچ جوابی بهش ندادن به ناچار مجبور به ترک کار شدن حال بعداز مراجعه به کار کارفرما ادعا کردن که ماهیت کارشون اینجوریه حال اگر ماهیت کاری سبب آسیب به کارگر بشه قانونی است اگر نیست طبق چه ماده ای باید اعتراض خود را پیگیری کنیم در ضمن آیا به همسر بنده بیمه بیکاری هم تعلق میگیره ممنون و تشکر از خدمات شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه به نظر کارفرما مسئولیتی نخواهد داشت.
برای بیمه بیکاری باید در آخرین کارگاه یک سال بیمه داشته باشد و نامه عدم نیاز نیز از کارفرما گرفته باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست خود را به اداره کار دهید رسیدگی میشود