مشاوره حقوقی رایگان - واسطه معامله

باسلام و احترام
وقت بخیر
بنده کار بازاریابی انجام میدم برای کسی یک بار بادام پیدا کردم که بخره از فروشنده ادرس و شماره تلفن هم گرفتم دادم به خریدار هیچگونه تعهد و قراردادی هم بنده با هیچ کدام از طرفین نبود
خریدار رفته و بار رو بدون اینکه وجهی پرداخت کنه یا چکی بده برده و تلفنش رو هم خاموش کرده بنده تا زمانی که خریدار به اونجا برسه باهاش تماس داشتم حالا فروشنده به من میگه از شما هم شکایت میکنم درحالی که هیچگونه اطلاعاتی از من نداره حتی اسمم رو هم نمیدونه
میخوام بدونم آیا میتونه اقدامی بر علیه من بکنه؟
من اصلا در معامله ای که شده شرکت نداشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما در معامله مشارکت نداشته اید برای شما مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید که در صورت شکایت از طریق شماره تماس مشخصات شما را در میارند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد به نظر می‌رسد ارتباطی به شما ندارد و شما مسئولیتی در این مورد ندارید چرا که صرفا واسط بودید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شما مسئولیتی ندارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر دخالت مستقیمی نداشته باشید مشکلی ایجاد نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا بر علیه شما وجود خواهد داشت ولی مسئولیت متوجه شما نخواهد بود و دعوای ایشان رد خواهد شد