مشاوره حقوقی رایگان - استعفا کارمند

باعرض سلام و خسته نباشید مجدد خدمت همه وکلای عزیز و زجمتکش
ایا در زمان انفصال موقت کارمند و قبل از اتمام انفصال از خدمت میتوانم در خواست بازخرید خدمت سنوات خدمتم را بدهم و یا اگر موافقت نکردند درخواست استعفای خودم را بدهم . بنده دیگر تمایل به ادامه همکاری با سازمانم را ندارم و لزومی نمی بینم که مدت یکسال بلاتکلیف انفصال خدمتم را بگذرانم و میخواهم. دنبال شغل ازاد بروم ایا میتوانم درخواست بازخرید خدمت و یا استعفایم را بدهم .

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید