مشاوره حقوقی رایگان - دو شغله بودن

میشه همزمان با داشتن شغل دولتی (کارمند رسمی) فروشنده باشیم؟!
میتونم ساعت اداری کارمند باشم و بعدش فروشنده (جواز کسب به اسم من نیست) منع قانونی نداره؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. منع قانونی در این رابطه وجود ندارد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بستگی به شئونات شغلی که دارید دو شغله بودن مربوط به دو شغل کارمندی هست اما بعضی مشاغل کارمنداش از حرفه دیگر منع میکنه

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

هیچگونه منع قانونی وجود ندارد و میتوانید خارج از ساعات اداری و یا در ساعات اداری مواقعی که در مرخصی به سر میبرید به شغل دیگر خود مشغول باشید اما گرفتن پرونه کسب ممکن نیست

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

خیر، به لحاظ قانوني وشرعی هيچگونه منعی ندارد.
البته برخی از مشاغل حساس امنیتی و حاکمیتی ، کارمندان خ د را از داشتن مشاغل .... منع داشتهکه تخلف
مربوط به کمیسیون اداره متبوع بوده
مورد شما هیچ مشکلی ندارد