مشاوره حقوقی رایگان - پشت نویسی سفته

با سلام و عرض خسته نباشید
من به نمایندگی از کارفرمای خودم مراجعه به بانک ملی کردم و سفته خریدم از طرف کارفرمای خودم سفته را از اون شخص امضا گرفتم
و موقعی که میخواستیم واخواست بزنم اول اسم و مشخصات خودم را در قسمت واخواست کننده نوشتم و امضا کردم که واخواست بزنم کارمند بانک قبول نکرد و گفت که چون سفته در وجه کارفرمای شماست باید بدی کارفرمات زیر اسمت مشخصات خودشو بنویسه و امضا کنه که اینکار را کردیم
حالا سوالم اینه که این کاری که من کردم بعد ها کسی می‌تونه به عنوان ضامن سفته از من شکایت بکنه؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ اگر دلیل خود را از امضا ذکر کردید خیر اما اگر صرفا مشخصات را وارد و امضا زدید امکان هر نوع ادعایی مفروض است