مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت کشف حجاب

با سلام، ماشین من اول آبان برای بدحجابی توقیف شد و به پارکینگ منتقل شد. بعد از یک هفته به کلانتری گیشا مراجعه کردم و به من گفت گفتند که ماشین 7 مورد گزارش دارد و باید دو هفته دیگر توقیف بماند. حال چند سوال دارم:
1- آیا دو هفته دیگر ماشین آزاد می‌شود یا هنوز باید کارهای دیگری انجام شود؟
2- آیا ممکن است دو هفته دیگر به دادسرا ارجاع دهند؟
3- مبلغ جریمه چقدر خواهد بود؟
4- در نهایت چند نمره منفی در گواهینامه ثبت می‌شود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه امروز 23 آذر است بنابراین از خودرو رفع توقیف شده است و نیازی به اقدام دیگری از شما در این خصوص نمی‌باشد.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

نمره منفی ندارد
باید به دادسرا رود و قرار برای آزادسازی صادر شود و غالبا در توقیف اول جریمه نخواهند کرد

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

باسلام؛ توقیف خود رو از این روش ها قانونی نیست، پس وکلا موضوعات قانونی را صرفا اطلاع دارند و اینکه موضوعات مطروحه را از نهاد مربوطه بپرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ممکن است
مبلغ جریمه را قاضی تعیین خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر توقیف سیستمی شده باشد فقط قابل
نقل و انتقال نیستو بعد از دوهفته رفع اثر میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نمره منفی ندارد ، ممکن است جزای نقدی تا 3 میلیون تومان اعمال گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هرچقدر که توقیف سیستمی و پارکینگ داشته داشته باشد پس از آن میتوانید خودرو را ترخیص کنید مقدار جریمه نیز د استعلام راهور مشخص خواهد شد