مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد سازنده ملک

باسلام یک واحد آپارتمان در برج 8 سال 1401 پیش خرید کردم باموعدتحویل برج 3 سال 1403 ولی الان که برج 8 سال 1402 هستیم سازنده کارساختمان متوقف کرده میتونم ازالان شکایت خودم به دادگاه بدم؟ساختنان 5 طبقه که سقف طبقه آخر هنوز زده نشده کارنما برق کشی لوله کشی گاز سرامیک و سفت کاری هم هنوز انجام نشده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید تا برج 3 صبر کنید اگر سازنده تکمیل نکرد طبق قرارداد می توانید دا‌دخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی بدهید.
اگر در قرارداد خسارت قراردادی نیز قید شده باشد طبق قرارداد می توانید خسارت تاخیر را نیز مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته به نحو کامل، پاسخگویی به عمل آمده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
باید تا برج 3 صبر کنید.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، طبق قرارداد فی مابین اگر موعد تحویل به اتمام رسیده است می توانید الزام سازنده را به انجام تعهد بخواهید

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ سوال تکراری است و پاسخ قبلا داده شده است

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
تا موعد تحویل اقدام قضایی نمیشود انجام داد.