مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه توسط مالک خودرو برای تعویض پلاک

سلام خسته نباشین
بنده یه ماشین خریدم و طرف بهم وکالت داد بدش چون من سرکار از بالا افتادم دوماه بیمارستان خوابیدم مهلت وکالت تمام شد. الانم ماشین رو بخاطره کشف حجاب گرفتن بردن پارکینک الان هر چقدر به طرف زنگ میزنم. میگه 30میلیون میگیرم میام
الان من باید چیکار کنم. اگه شکایت کنم چند روز طول میکشه که من بتونم ماشین رو از پارکینگ در بیارم پلاک رو عوض کنم خودم هم سرویس دارم خیلی خیلی عجله دارم. اگه نتونم تا 15دربیارم کارم رو از دست میدم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه چون صاحب پلاک نیستید رفع توقیف به این سرعت انجام نمیشود مگر خود صاحب پلاک همکاری کند بهرحال شماباید دادخواست تعویض پلاک علیه فروشنده دهید تا حکم بگیرید وسپس رفع توقیف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تعویض پلاک علیه فروشنده دهید تا حکم بگیرید وسپس رفع توقیف کنید