مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دو تکه

سلام وقت بخیر بنده از کرج شهر قدس خانم واقا یک پراید مدل 85 خریدم 5پنچ ماه میشه و به من گفتن ماشین فقط دو رنگ میباشد وکالت دادن رفتم تعویض پلاک وبه من افسر راهنمای
توی سیستم زده ماشین دو تیکه است بعدشم غیر قابل نقل وانتقال میباشد بند یه آدم کارگر هستم با هزار قرض قوله تونستم ماشین بگیرم حالا این اتفاق افتاده بند شهرستان زندگی میکنم تو خدا کمک کنین زندگیم بهم ریخته نمیدونم چجور پولم رو پس بگیرم ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست ابطال معامله را مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای فسخ معامله و استرداد پول خود اظهارنامه ارسال کنید
اگر توجه نکرد می توانید دا‌دخواست تایید فسخ معامله و استرداد ثمن معامله بدهید .

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر با ارسال اظهارنامه اعلام فسخ معامله نمایید سپس دادخواست تایید فسخ معامله به استناد خیار عیب در صوزت اسقاط فقط بر مبنای تدلیس نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مراتب فسخ را با اظهارنامه اطلاع دهید و بعد دادخواست تنفیذ فسخ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و کارشناسی خودرو دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد