مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

باسلام و عرض ادب:یک چک 50 میلیونی به طرف دادم قبل از موعد چک 20 میلیون ازم گرفته که چک خودش برگشت نخوره بعد از گذشت 8 روز از تاریخ چک بنده چکم رو برگشت داده آیا راه حلی برای مشکل بنده وجود داره که حسابهایم مسدود نشود یا قاضی اون 20 میلیون رو نادیده میگیره ؟ باتشکر از لطفتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادگاه اثبات کنید که بخشی از بدهی را داده اید تا از کل بدهی کسر گردد.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر متاسفانه حسابتان مسدود میشود چون چک از وصف تجریدی برخوردار میباشد یعنی وقتی در ید شخصی باشد طلبکار حساب میشود راهی جز دفاع در دادگاه ندارید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با اثبات پرداخت بخشی از وجه چک مبلغ از کل بدهی کسر می شود.