مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فروش کالا از خریدار

سلام خسته نباشید
پارسال مرداد ماه به خانمی محصولات آرایشی فروختم با کلی اذیت یه مقدار اجناس و پولش و قسطی پرداخت کرد و هنوز 310 تومنش مانده از سال قبل و فقط تو پیام ها میگه میدم اما نمیده
ازش یه دست نوشته هم دارم
پیام هاشم هست
ایا میتونم شکایت کنم؟ و تو این مدت زمان تاخیر و دیرکرد هم میتونم بگیرم و تموم محصولات افزایش قیمت هم داشته
ایا به جواب میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.
خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست محاسبه می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به ارسال اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه اقدام بفرمائید. در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه و خسارت تأخیر تأدیه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
با ارائه پیامک ها و فاکتورها اگر دارید، میتونید دادخواست مطالبه وجه اجناس و خسارت تاخیر تادیه بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید اما خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ارسال اظهارنامه و یا دادخواست تعیین می‌شود