مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق دانشجو

سلام من دانشجوی فرهنگیان هستم و امسال درسم تمام شد و فارغ التحصیل شدم و قبل از اینکه برم مدرسه مصاحبه شدم و یک ماه سر کار رفتم بعد از یک ماه از هسته گزینش استان تماس گرفتن که شما گزینش رو رد شدید و از کار تعلیق شدید و باید نرید مدرسه تا جواب اظهاریه اولتون بیاد
میخواستم بدونم فقط رسمی نمیشم و ازمایشی میمونم یا کلا اخراج میشم از اموزش پرورش
و اینکه اگر اخراج بشم باید مقداری از پولی که اموزش پرورش میداد رو برگردونم و لیسانسم باطل میشه ؟ممنون میشم کمی در این مورد راهنمایی کنید

پاسخ ها :

تعلیق دانشجو دانشجو معلم رد شدن در گزینش استخدامی آموزش و پرورش