مشاوره حقوقی رایگان - انکار کردن پول قرضی

سلام خدا قوت
مدت 3ساله 200ملیون از کسی طلب دارم چون دوستم بود هیچ نوع سندی ازش نگرفتم الان انکار میکنه وطلبم رو نمیده اصلا موندم چکار کنم شاهدی هم ندارم امکانش هست شکایت کنم
ممنون میشم رهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان شکایت فراهم است. ولی جهت اخذ نتیجه نیاز به مدرک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال پول به چه نحوی بوده است؟! اگر انتقال به صورت کارت به کارت بوده است براساس فیش‌های واریزی می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به ثبت برسانید. در غیراینصورت تنها با داشتن دلیل و مدرک می‌توانید نسبت به اخذ پول خود اقدام بنمائید.