مشاوره حقوقی رایگان - مثبت بودن تست اعتیاد ازدواج

سلام
من موقع تست ازدواج قبل از 3 روز قبل دارویی نخوردم ولی چند روز قبل از 3روز ازمایش قرص استامینوفن کدین خورده بودم وجواب مثبت شد و طرف مقابل به هم زد جریان ازدواج را می‌خواهم بدانم در آینده با فرد دیگری خواستم عقد کنم آیا این جواب مثبت بودن در سیستم ثبت می‌شود ومشکل ایحاد می‌کند یا میتوانم در آینده با فرد دیگر دوباره ازمایش تست اعتیاد بدهم
ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ دوباره در صورت نیاز از شما آزمایش اعتیاد أخذ خواهد شد و مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت‌.