مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار چک برگشتی

با سلام وخسته نباشید بنده از شخصی 45 میلیون چک‌برگشتی داشتم و بعد از 2 سال دوندگی تونستم حکم جلب بگیریم که طرف الان یک‌ماهه به یه جرم‌ دیگر زندانه و طلب ما بعد این همه مدت 64 میلیون شده والان دادخواست اعسار داده که نمیتونم بدم در حالی که همه چی هم داره ولی هیچ کدوم بنام خودش نیست حتی حساب های بانکیش به نظرتون من میتونم توی دادگاه رد اعسار بزنم تا نتونه قسطیش کنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید اثبات کنید که طرفتان توان مالی پرداخت دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اموالش را به قصد فرار از دین انتقال داده باشد و شما بتوانید آن را در محاکمه قضایی به اثبات برسانید آن معاملات باطل و اعسار رد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه رسیدگی ب پرونده اعسار می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید