مشاوره حقوقی رایگان - وام معوقه

با سلام!
وامی به مبلغ 290 ميليون در سال 95 از بانک کشاورزی گرفته شد اما وام گیرنده به دلایلی از پرداخت وام سر باز میزد و وام اکنون با سود بانکی به مبلغ 420 ميليون تبدیل شده است
لازم ب ذکر است ک این وام 5 بار تمدید شده است و حتی تا ب مرحله اجرائیه هم رفته
ما نصف مبلغ وام ینی 200 میلیون را پرداخت کرده ایم اما بانک باز هم می‌خواهد وام را به اجرا بگذارد، می‌خواهم بدانم شرایطش چگونه است؟؟
آیا می‌تواند مبلغ باقیمانده را به اجرا بگذارد؟؟ چرا بانک با قسطی کردن مابقی مبلغ وام موافقت نمیکند؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتواند. بعد از اجرا وبه میزان محکومیت. می توانید در دادگاه دادخواست اعسار بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ بانک می‌تواند مبلغ باقیمانده را به اجراء بگذارد. شما می‌توانید برای پرداخت نسبت به اقساطی کردن آن، از طریق ثبت دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به اقدام بنمائید.