مشاوره حقوقی رایگان - عقد اجباری مرد با دختر با تهدید به مرگ

من خانم رو میخواستم ولی نشد جدا شدیم بعد از دوسال دوباره با هم حرف زدیم بعد یک روز خانم زنگ زد گفت بیا بیمارستانم حالم بده شناسنامه کارت ملی بیار نگفت چرا رفتم بعد خانواده دختر منو کتک زدن و ساعت ده یازده شب بردن تو یک خونه که محضردار بود که از قبل برنامه ریزی کردن درحالی که من سروپاخونی بودم و با چاقو تهدید به مرگم میکردن گفتن باید امضا کنی و به عقد هم دربیاین بعد امضا گفتن برو من رفتم همون شب بیمارستان نامه بیمارستان هم هست ایا این عقد از نظر قانون درسته یا نه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عقدی که باتهدید واکراه است غیرنافذ است وشما بعدازرفع اکراه می توانید عقدراتنفیذکنید که دراین حالت عقدصحیح میشود ویاتنفیذ نکنید که باطل میشود