مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 5 ماده 16 دیوان عدالت اداری

سلام وقت بخیر.در مورد قانون جدید 1402 دیوان عدالت اداری سوال داشتم . در ماده 10 که در موضوع صلاحیت دیوان هست، 3 بند وجود داره.
در ماده 16 همین قانون(شرایط دادخواست) در تبصره 4 و تبصره 5 این ماده، شرایط پذیرش دادخواستو برای بندهای 1 و 3 ماده 10 بیان کرده و در تبصره 2 ماده16 در مورد بند2 ماده 10 ضابطه مشخص کرده.
سوال بنده اینست که اگر در مورد یک ملک، کمسیون ماده 7رای باغ داده شده باشد که این رای به تایید شورای شهر هم رسیده باشد و قطعی شده باشد، اگر بخاهیم به دیوان شکایت کنیم، طبق شرایط بند 2 ماده باید باشد یا طبق شرایط بند 1و3؟
و اصل موضوع اینست که آیا میشود طبق مفاد تبصره 5 ماده 16 این قانون، در دیوان شکایت ثبت کرد که بدلیل خارج از مدت بودن رد نشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید نوع دعوی و مدارک مربوطه برسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود