مشاوره حقوقی رایگان - برائت در سرقت

سلام من شاکی پرونده هستم که از من سرقت همراه آزار شده قاضی در حکم به هر دو متهمین به دلیل رابطه خویشاوندی برائت و 6 تا استدلال آورده و نوشته که شهود به علت من عدوات داشتن شهادتشون پذیرفته نیست و بقیه مدارک مو هم اصلا اسمی ازش نیاورده در انتهای حکم نوشته ضمن اينکه استرداد موبايل به شاکی اماره ای بر صحت استدلالات فوق است بخدا دروغ گوشی خودمو رو هنوز برنگردوندن گوشی مامانم دستمه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای صادره در مهلت اعتراض بزنید. ولایحه تخصصی توسط وکیل تنظیم نمایید.