مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

با درود حدودا 4ماه پیش خودرو سواری بنده بعضی از لوازم آن در منزل به سرقت رفت که بعد از چند روز مدارکی به دست آوردم که با در میان گذاشتن مسایل بوجود آمده و مشورت با خانواده خودرو متاسفانه در نیمه شب به آتش کشیده شد با هدف از بین بردن کلیه آثار و لوازم معیوبی که جایگزین لوازم به سرقت رفته شده بود با گذشت مدتی کوتاه که در صدد اقدام جدی برای شکایت با توجه به عجله کافی بدست آمده شده بودم در اواخر شب سه نفر با مراجعه یه درب منزل خود را پلیس معرفی کردند که بنده سریعا متوجه جعل عنوان اشخاص اجیر شده بودم با پلیس 110 تماس گرفتم که سریعا افراد مذکور از روی دیوار به داخل ساختمان حمله ور شدند ودر حضور پدر و مادر کهن سال بنده با ضرب و شتم به زور من را به بیرون از منزل کشانده وسوار بر خودرویی کرده و سریعا به خارج از شهر انتقال دادن که در حین آدم ربایی با به صدا در آمدن گوشی تلفن یکی از این افراد متوجه شدم تماس گرفته شد از خط شوهر خواهرم میباشد که با متوجه شدن بنده از ارتباط تنها با شخص مذکور ابتدا تهدید به مرگ شدم و نهایتا بدون داشتن برگه قضایی به دورترین نقطه مکانی نسبت به محل زندگیمان که کمپ ترک اعتیاد بود تحویل داده شده که بدون توجه به عرایض وگفته های بنده به مسئولین کمپ بنده را پذیرش و پس از گذشت 84 روز نهایتا بعلت اتمام تایم قانونی برای نگهداری افراد پذیرش شده ترخیص شدم که پس از خروج متوجه شدم داماد و خواهرم با گفتن اطلاعات غلط به خانواده ام عنوان نمودن که افراد مذکور با هماهنگی پلیس و جزء پرسنل کمپ بوده اند که با حضور در مرکز و پرسش از مسئولان مرتبط روشن شد که این افراد هیچ سمتی در مرکز بازپروری نداشته و توسط شوهر خواهرم اجیر شده بودند که با توجه به نداشتن مجوز برای اقدام قانونی ونوع ورود از روی دیوار و همچنین حمله ور شدن به ساختمان منزل و ضرب وشتم و بردن بنده با متوصل شدن به زور و ایجاد رعب وحشت و تهدید به قتل بنده جهت جرایم ارتکابی که آدم ربایی جعل عنوان و ورود به عنف و ضرب وشتم میباشد باید مستقیما از آگاهی واحد جنایی اقدام نمایم یا با ثبت شکوایه در دفاتر خدمات قضایی و آیا استشهادیه برای نوع ورود الزامی است یا با تحقیقات خود ارگان مربوطه درمحل جرمهای ارتکابی محرض خواهد شد راهنمایی کنید ممنون میشم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است