مشاوره حقوقی رایگان - واریز نفقه

سلام و خدا قوت.
خانومم نفقه ی فرزندان رو طبق حکم طلاق توافقی رو از طریق دفتر قضایی اجرا کرده و بدون اینکه ابلاغیه ای برام بیاد ، محکوم شدم به پرداخت نفقه ی سابق و نیم عشر دولت.
سوالم اینه که من اگه صرفا همون مبلغ نفقه رو که ذکر شده پرداخت کنم ، کفایت می کنه یا باید برای اثبات اینکه نفقه رو پرداخت کردم ، باید نیم عشر دولت رو هم واریز کنم ؟
و به چه حسابی باید واریز بشه و رسید به کجا باید نشون داده بشه؟

دادگاه و اجراییه تو شماله و من تهرانم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی به شعبه اجرا مراجعه وبه شماره حساب اعلامی مبلغ را واریز ودرج در پرونده گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از اجرای احکام شماره حساب و شناسه واریز اخذ و واریز نمایید، با واریز نفقه در مهلت نیم عشر منتفی خواهد بود