مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند ارز دیجیتال

سلام شخصی در اینترنت اعلام دراختیارگذاشتن سرمایه برای خریدوفروش ارزدیجیتال کردمن تماس گرفتم چون من مشکل مالیاتی دارم پول رابه کیف پولم انتقال دادم طرف هرمبلغی راانتقال میدادقبلش به من میگفت منم به کیف پولم انتقال میدادم تا اون شخص گفت پولش را ارز ترون براش انتقال بدم قبلش هم بنده یک قراردادتصویری برای ایشان فرستاده بودم که هرپولی که اعلام میکنه فرستاده کمتراز20دقیقه ارز ترون وتتربخرم وبفرستم منم اینکاروکردم رسیدهاشم موجوده مبالغی دیگری هم به حساب اومد حساب من مسدود شد وشخصی رفته شکایت کرده که حسابش هک شده اما سه باراین شخص که شکایت کرده ازدوتا بانک مختلف پول به کارت من زده منم نمیدونستم واریز کننده کیه امااین شخص کل پولش رو ارز ترون گرفته باوجوداین رفته شکایت کرده اما توحساب من جز این شخص کسای دیگه هم پول ریختن اما اونا شکایت نکردن اینی که پولش روگرفته میخواد شکایت کنه تکلیف من چی مطمئنم خوده این شخص باچندنفردیگه دستشون یکیه وازاین راه کلاهبرداری میکنن من چیکارکنم التماس دعاوکمک دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مسئولیت حقوقی خواهید داشت

شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.