مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر سابقم

ما بعد از هفت سال دارای یک فرزند شدیم اما کمی قبل از به دنیا آمدن فرزندم بنده متوجه روابط پنهانی همسر سابقم با یکی از دوستانم که باز همسر سابقم باعث آشنایی ما شده بود شدم کمتر از یک سال بعد از به دنیا آمدن فرزندم خانم درخواست طلاق داد با گذشتن از تمام حقوق خودش به هر حال ما جدا شدیم بعد از گذشت هشت سال و پیوند و زن شوهر شدن اون دو نفر بنده مشکوک شدم و آزمایش پدر فرزندی گرفتم که معلوم شد فرزند بنده نیست و بند هشت سال است که خرج کودک رو میدم و نفقه پرداخت می کنم الان می خواهم بدونم می توانم شکایت کنم و اگر شکایت کنم از چه بابت شکایت کنم و اینکه شکایت بنده نتیجه ای دارد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب حقوقی، دادخواست به خواسته نفی نسب(نفی ولد) به استناد آزمایش دی ان ای را در اسرع وقت در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از باب کیفری، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه زنای محصنه با غیرمحصن را به ثبت برسانید.

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

میتوانید نفی ولد مطرح نموده و تمام مخارجی که کردید با خسارت مطالبه کنید