مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و آزار با عکس

سلام مشکلی برای یکی از دوستان پیش امده بود دختر خانومی با پسری رابطه داشتن و حرف میزدن این اقا پسر دختر رو ب خونه میبره و با حرف پیراهن دختر رو درمیاورد و عکس دوتایی میگیرند اما بعد مدتی رابطه انها تمام میشود ولی پسر قصد پخش عکس ها را دارد و با شماره دوستانش مزاحم میشود و درخواست های نامشروع دارد و با ابروی دختربازی ولی دختر هم اسکرین و مدرک دارد اما بخاطر ترس از ابرو و خانواده نمیتوانداقدامی کند ایا اگر پسر رو گزارش کند پای خود او و خانواده اش یز باز خواهد شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دختر خانم
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان طرح شکایت وجود دارد و در این موارد ترس از آبرو نباید مانعی برای احقاق حق باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا اینجا می‌بایست مشخص شود که دختر چند سال دارد

پسر در اینجا مرتکب جرم شده است و مجازات دارد

پیشنهاد می‌شود که تماس و از طریق وکیل اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم تهدید به وقوع پیوسته است. بنابراین لازم است که شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد. در هر حال با پیگیری شکایت، خانواده از این موضوع مطلع خواهند شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید