مشاوره حقوقی رایگان - ترانس برق

سلام من یک واحد دامداری خریدم 13 سال پیش حالا اداره برق از ترانس اختصاصی ما 6عدد کنتور به باغداران واگذار کرده که هنوز مشکلات در فاز نور به وجود می آید آیا اداره برق حق دارد از ترانس ما به دیگران کنتور بفروشد یا خیر

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ترانس از تجهیزات پیش از کنتور است و قانونا متعلق به دولت است اما در صورتی که انشعابات بعدی موجب نوسان در برق ورودی به کنتور شما و احتمال خسارات به وسایل شما می رود می توانید با توجه به سبق استفاده شما درخواست نمایید که شرکتهای توزیع برق نسبت به موضوع و کاهش انشعابات ورود نمایند.