مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

باسلام
پرونده با مستندات کامل به دادسرای ویژه کارکنان دولت شعبه 3 بازپرسی اصفهان از کلانتری ارجاع داده شد در روند پرونده نوشته شده بدون احضار شاکی و متهم پرونده منتظر اجرای دستور قاضی توسط دفتر می باشدیعنی چه ؟
داخل بند 7متهم که کارکنان دولت می باشد زده نامه وارده از طرف دفتر دفتر معاونت باموضوع وصول پرونده درتاریخ فلان واصل و به شماره پرونده فلان ثبت گردید
بند8دستور قضایی روز جمعه جالبه مبنی بر ارسال رونوشت دستور به مرجع انتظامی واستخراج پرونده با وصول نتیجه وتجدید وقت نظارت و رفع نقص پرونده در تاریخ 12/8/1402ثبت شد یعنی چه شکوائیه متهم ارسال نشده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر ابلاغات آتی باشد. اینهایی که فرمودید روال اداری وبنا به تشخیص قاضی پرونده است. وارتباطی به شما ندارد.